13:00

Referat: BK Kick - AIF Barrikaden

Laguppställning: Raffa - Thobbe, Kai, Visvari, Claesson - Alex, Kristoffer, Martin,
Bagher - Mick och Peter

Avbytare var Anders som spelade i ungefär halva matchen - mest som vänstermittfältare och lite som vänsterback, Paul Ö som spelade knappt 40 min som anfallare, Micke Jönsson som spelade knappt 35 min som högermittfältare,
Sandell som spelade 2:a halvlek som innermittfältare och slutligen Sosa som spelade 20 min som vänstermittfältare.

Vår insats var som helhet något av det sämsta som skådats sedan vi låg i sjuan.
Den präglades av stillastående, uselt passningsspel (mycket duttande där vi missade passningar på 1 meter. Vi vann i stort sett inga närkamper, hade ytterst få organiserade anfall och när vi hade dem vann vi aldrig några andrabollar.

Vi satsade på att spela defensivt i början och så långt såg det väl någorlunda hyfsat ut. När vi efterhand försökte flytta upp våra positioner hände i stort sett ingenting. Ett fint inlägg av Anders (en av de få som var bra för dagen) som svepte förbi alla med några centimeters marginal var väl det enda som var i närheten av farlighet under första halvlek. Kick hade inte heller mycket chanser men ett klart bättre spel än vi som redan nu hade ett dåligt passningsspel.

I andra halvlek blev vårt "spel" bara allt sämre för varje minut som gick (möjligen med undantag av de allra sista minuterna då Kristoffer kom ner till linjen och slog ett par inlägg som dock inte resulterade i någonting alls).

Kicks målvakt gjorde sitt första ingripande i 50:e min och gjorde sedan ytterligare ett eller möjligen 2. Vi hade vår första (och enda) hörna i 85:e min. De skapade däremot många klara chanser och hade inte Raffa gjort 3-4 fenomenala räddningar hade siffrorna blivit betydligt större.

Symptomatiskt för den här typen av matcher där ett lag missar ett flertal klara
chanser var att de båda målen som kom i 65:e resp. 87:e min var väldigt slumpartade.

Statistik: (våra siffror först) Hörnor: 1-8 Skott på mål: 2-9 Skott utanför: 4-4